maanantai 29. elokuuta 2011

Sataa, sataa ja sataa...

Heippa!
Koulussa oli aika tavallista, äikän tunti oli ehkä maailman tylsin! Luettiin yks teksti, ja se oli ainoa asia mitä tehtiin, ja se teksti oli ehkä seitsemän sivua pitkä, vaan. Ja meidän tunnithan on 75 min pitkiä...
Kaks vikaa tuntii oli liikuntaa, ja oli tarkotus että mennään uimaan. Lähdettiin sitten Jassun kanssa , kaatosateessa, jossain vaiheessa kävelemään uimahallille päin, sinne on semi pitkä matka, mutta kierrettiin vielä pitempi matka, ja jäätiin muun muassa katselemaan ankkoja siinä matkan varrella ja muuta mukavaa. :D Oltiin sitten ehkä jonkun 45 (?) min myöhässä siellä, ja loput aikaa saatiinkin sitten vaan istua siellä sisällä. Eli oli ihan turhaa kävellä vaikka kuinka kauan siellä kaatosateessa!
Kun saatiin lähteä kotiin uimahallilta, kävelin bussipysäkille ja kerkesin justjajust bussiin. :D
Kotiin päästyäni datasin jonkin aikaa ja menin sitten tallille. Hain Uffen laitumelta ja harjasin aika pikaisesti. Raukka oli ihan märkä. ): Mentiin maastoon, ilman satulaa, oltiin siellä jonkun 40 min.
Kun olin vienyt Uffen takaisin laitumelle ja laittanut pois kaikki varusteet, menin sisälle hakemaan kameran ja menin ulos kuvaamaan. (:
Seitsemältä katsoin sen ekan bb jakson, jeee. :D Ja sen jälkeen Taran monta elämää, vaikuttaa muuten kivalta sarjalta. (:
Kahdeksalta menin koiran kanssa puolen tunnin lenkille, ja nyt olen vaan dataillut!
Tässä vähän tänpäivän kuvia:
Mymme. ♥

 - Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti