lauantai 3. syyskuuta 2011

En eilen illalla enää jaksanut kirjoittaa mitään, mutta kerron nyt eilisestä. (:
Eli siis, koulussa mulla meinas niin mennä hermot pariin luokkalaiseen! He vittuilivat koko ajan ja olivat muutenkin niin ärsyttäviä! Nooh, onneksi en sitten tehnyt mitään tyhmää... :D
Kun tulin kotiin koulusta, katsoin dvdtä joka kertoi valjakkoajosta ja siivosin huonettani.

Illemmalla Uffen varsa, Ófelia, joka on reilu kolme vuotias, tuli meille yöksi. Ófelia ja Halle (joka asuu meillä, taino, tarkemmin sanottuna, asui) muuttivat tänään uudelle tallille, koska niiden omistaja halusi ne samalle tallille. Ófelia siis syntyi täällä meillä kolme kesää sitten, mutta muutti sitten talvella 2008 toiselle tallille. Niin ja sen emä on siis meidän hevonen, eli Uffe. (:
Loppuillan olinkin sitten tallilla, enkä tehnyt mitään erikoista.

Ófelia. ♥


Äiti ja tytär. ♥

Tänään heräsin joskus kahdekas jälkeen ja puol yhdeksältä menin tallille. Kaverini Bea tuli tallille katsomaan Ófeliaa, ja oli huippukivaa nähdä Bea pitkästä aikaa! (: Joskus tunti myöhemmin Bea lähti.
Olin sitten tallilla ja puol 12 lähdettiin viemään heppoja uuteen talliin, oli aika haikeeta. ):
Ajettiin äitin kanssa sieltä jonkun ajan päästä kotiin, hesen ja kaupan kautta. :D
Oltiin kotona puol kolmen aikaan ja kolmelta menin tallille. Siirettiin hepat pois laitumelta, ja nyt ne saavat pysyä pihatossa. Siivosin ihan hirveästi tallissa, ja tulinkin sisälle vasta puoli kahdeksalta! Nyt olen ollut vaan koneella, ja kohta menen ruokkimaan hepat! (:

- Emma

P.s. Anteeksi, tästä tuli vaan tällainen heppapostaus, mutta en ole tehnyt muuta kun heppaillut... :D

2 kommenttia: